Priežastys, kodėl turėtumėte rinktis įtempiamas lubas

Jeigu šiuo metu įrenginėjate namus ir ieškote lubų, tuomet siūlome pagalvoti apie įtempiamas lubas. Įtempiamos lubos šiuo metu yra vienas iš dažniausių pasirinkimų dėl akivaizdžių priežasčių:

Spalvų ir faktūrų pasirinkimas

Viena iš pagrindinių priežasčių, kodėl daugelis renkasi įtempiamas lubas yra spalvų paletė. Gamintojai gali pasiūlyti įtempiamas lubas, kurios būtų ne tik skirtingų spalvų, bet ir faktūrų. Dėl to galima išgauti net labai neįprastus lubų tipus. Jeigu norite, kad lubos būtų ne tik praktiškos, bet ir papuoštų namų interjerą, tuomet įtemptos lubos – puikus variantas.

Greiti montavimo darbai

Dar viena priežastis, kodėl daugelis renkasi įtemptas lubas – darbų atlikimo greitis. Deja, bet daugelis lubų nėra nei praktiškos, nei ekonomiškos ir dar jų įrengimo darbai užtrunka keletą savaičių. Pasirinkus įtemptas lubas su tuo susidurti nereikės, jų įrengimas vyks greitai ir švariai.

Tvarkingas įrengimas

Kaip ir minėjome, įtempiamų lubų įrengimas vyksta tvarkingai, todėl galėsite net nesijaudinti dėl to, kad galimai bus išpurvintos grindys ar sienos. Po įtempiamų lubų įrengimo nereikės ne tik valyti grindų, sienų ar baldų, bet ir nereikės surinkinėti jokių šiukšlių. Montavimo darbai dažniausiai atliekami tvarkingai ir vos tik jos atlikus galima iš karto nors ir kraustytis į namus.

Nekenkia sveikatai

Turbūt būtų negalima nepaminėti, jog įtempiamos lubos nekenkia sveikatai. Jos ne tik ekologiškos, bet ir bekvapės. Todėl galite neabejoti, kad jos nesukels nei alergijos, nei kokios kitos reakcijos. Pasirinkus šias lubas galima būti tikriems, jog lubos sveikatai nekenks.

Garantija

Na, ir dar vienas dalykas, kurio negalima pamiršti, tai ilgalaikė garantija. Įtempiamos lubos ne tik kokybiškos, bet ir joms taikoma ilgalaikė garantija. Tai reiškia, kad net daugiau nei 20 metų jums nereikės rūpintis dėl lubų. Atsižvelgiant į tai, kad daugelis ekonomiškų lubų po kelerių metų ima skilinėti, turbūt aišku, kad įtempiamos lubos – itin geras pasirinkimas.

Nesusidėvi

Šios lubos ne tik ilgalaikės, bet ir praktiškai nesusidėvi. Jos atsparios tiek vandeniui, tiek dulkėms, tad galite net neabejoti, kad jos ne tik neskilinės, bet ir išliks kokybiškos.

Author: Herkus