Ką įdomaus galima sužinoti apie gelį nagams?

Tikriausiai daugelis mieliau renkasi tokią informaciją, kuri nėra eilinė, joje yra pakankamai naujos ir įdomios informacijos, kuri labai dažnu atveju yra girdima pirmą kartą. Jeigu kalbėsime apie manikiūrą, kartais gali atrodyti, kad apie jį daugelis žino viską ir kažko įdomaus jau tikrai negalima sužinoti. Tačiau galime jums garantuoti, kad tokios informacijos tikrai yra ir būtent šiame straipsnyje visą tai galėsite sužinoti.

Gelis nagams neleidžia kvėpuoti nagui

Galime garantuoti, kad tokią informaciją esate girdėję ne kartą ir labai dažnu atveju, būtent toks pasakytas sakinys ir atbaido nuo tokio tipo manikiūro. Tačiau pasigilinus giliau, galime sužinoti, kad gelis nagams visiškai netrukdo pačio nago kvėpavimui, nes jis tiesiog negali kvėpuoti, net jeigu ir nėra nulakuotas. Tad ši priemonė tikrai neturės jokios įtakos nagui ir tai tikrai yra labai svarbu žinoti, nes tikriausiai tai yra vienas populiariausių mitų, kurį galima girdėti.

Tarp atliekamų tokių procedūrų reikia daryti tarpus

Dar viena mintis, kuri išsakoma labai dažnai, kad būtent jeigu taip yra lakuojami nagai, tai po tam tikro laiko reikia padaryti tarpą ir visiškai nebelakuoti nagų, kad jie turėtų laiko pailsėti. Tokia mintis gali būti šiek tiek susijusi su pačia pirma, kad nagas per gelį negali kvėpuoti ir dėl to dažnai nusilpsta, pradeda lūžinėti ir panašiai. Tačiau reikia žinoti, kad tai yra labai individualu. Nuolat daromas manikiūras tikrai negali kenkti nagams ir tik pati klientė gali nuspręsti, kada jau yra gana ir reikia daryti pertrauką, nes tiesiog kartais atsiranda toks noras pabūti su natūraliais nagais.

Gelis nagams gali kenkti natūraliam nagui

Tai dar vienas mitas, kurį galima girdėti pakankamai dažnai. Vėlgi, visa tai galima suvesti į vieną, kad kadangi nagas negali kvėpuoti per uždėtą gelį, tad kartas nuo karto reikia daryti pertraukas, nes yra padaroma didelė žala pačiam nagui. Tačiau žinokite tai, kad tai nėra teisybė, nes nagų gelis tikrai negali pakenkti. Galima sakyti, kad netgi yra viskas atvirkščiai. Padengtas nagas nagų geliu atlieka apsauginę funkciją ir jį saugoja nuo įvairių pažeidimų ir kitų veiksnių, kurie gali daryti neigiamą įtaką pačiam nagui. Aišku, iš kitos pusės, jeigu manikiūro metu pati meistrė pažeidė nagą ir ant jo dėjo gelį, tuomet tikrai galima susilaukti neigiamų pasekmių. Tačiau, kad to būtų galima išvengti, visada reikia rinktis atsakingai.

 

 

 

 

Author: Deimante