TEGO 62Ah Plus akumuliatorius – tai, ko reikia Jūsų transporto priemonei

Sėkmingos kelionės su transporto priemone prasideda nuo tinkamo akumuliatoriaus. Kadangi šiuo metu jų pasiūla rinkoje yra tokia plati –  dažnai nėra paprasta rasti tokio varianto, kuris geriausiai tinka Jūsų mašinai.

Tačiau įmanoma.

Vis daugiau dėmesio sulaukia TEGO 62Ah Plus akumuliatorius. Džiugu, kad vis daugiau žmonių supranta, jog kokybė atsiperka. O šis modelis yra vertinamas ir dėl to, kad jis gana pigus. Galima sakyti, kad vienas pigiausių, kai tikrai yra ieškoma tai, kas tarnaus daug metų.

Susipažinkite su jo techninėmis charakteristikomis:

  1.     Gamintojas: Tego
  2.     Talpa, Ah: 62
  3.     Įtampa, V: 12
  4.     Paleidimo srovė, A: 520
  5.     Ilgis x plotis x aukštis, cm: 24.20 x 17.50 x 19.00
  6.     Svoris, kg: 12.65
  7.     Garantija, mėn.: 12

Būtinai siūlome įvertinti tai, kad šis akumuliatoriaus gauna net 12 mėnesių garantijų. Nepamirškite, kad dažniausiai standartiškai akumuliatoriai tarnauja apie 5 metus. Taip, gali ir kur kas ilgiau, tačiau viskas priklauso nuo to – kaip jis bus prižiūrimas. Galiausiai, ar tikrai tas, kuris yra naudojamas – tinka Jūsų mašinai. Mūsų aptariamas modelis yra labai universalus, tad tai yra viena svarbiausių jo privalumų, kuris dažniausiai ir skatina pirkti konkrečiai šį variantą.

Daugeliui žmonių patinka ir tai, kad perkant akumuliatorius kai kurios prekybos vietos suteikia galimybę tartis su specialistais. Tai, žinoma, padeda rasti tą variantą, kuris jums labiausiai tinka.

Viena tokių prekybos vietų yra akumai.lt. Konsultacijos yra gaunamos internetu, nuotoliniu būdu. Taigi, galite sutaupyti labai daug laiko, tačiau būti ramiu, kad rastas akumuliatorius bus pats geriausias. Toks, kokio pirmiausia reikia ne Jums, tačiau Jūsų mašinai, o ir ieškoti reikia pagal jo poreikius. Kai pats apie tai mažai žinote – specialistų patirtis dažniausiai tampa neįkainojama.

Geras mašinos akumuliatorius leis būti ramiu, kad tiek ilgi, tiek trumpi atstumai bus tikrai įveikiami be jokio vargo. Tačiau tai dažniausiai reikalauja investuoti į kokybę. Darykite tai ir Jūs.

 

Author: Deimante