Vilnonės šlepetės

Pereinant nuo šiltesnio prie šaltesnio oro, avalynė namuose tampa ypač svarbi, kad būtų užtikrinta stabili temperatūra ir patogumas aplink vaikštant namuose. Štai keli privalumai, kodėl turėtumėte rinktis natūralios vilnos šlepetes, kaip savo namų avalynę.

  1. Vilna prisitaiko prie pėdų linijų ir suteikia puikią atramą. Kuo ilgiau devėsite vilnos šlepetes, tuo patogesnės jos taps. Jos prisiderins prie jūsų pėdos niuansų, linkių ir formų.
  2. Vilna yra temperatūrą reguliuojantis, izoliuojantis ir kvėpuojantis audinys, kuris išskiria drėgmę daug greičiau nei kitos medžiagos. Natūralios savybės neleidžia bakterijoms gyventi vilnoje ir taip užkerta kelią blogam kvapui.
  3. Vilna savaime išsivalo. Jame yra lanolino, kas yra avių riebalų medžiaga, kuri taip pat naudojama muilui. Lanolinas apsaugo vilnos pluoštus ir veikia kaip savaiminis valymas, kai vilna drėgna.
  4. Natūraliai velta vilna yra patvari, natūralaus lankstumo, prisitaikanti prie pėdos formos taip padidindama komforto jausmą.

Dalis to, kas daro vilną tokiu neįtikėtinu audiniu šlepetėms, yra jos natūralus gebėjimas išsivalyti ir atsispirti kvapams. Taip yra dėl vilnos sugeriamųjų savybių, kurios leidžia sugerti dvigubai daugiau vandens garų nei medvilnė ir daugiau nei 20 kartų daugiau nei poliesteris. Ši absorbcija neleidžia jūsų odai kauptis prakaitui, sumažindama bakterijų, sukeliančių kvapus, augimą.

Vilnos naudojimo istorija

Vilna tradiciškai buvo naudojama aukščiausios klasės drabužiams dėl savo formos ir ilgaamžiškumo. Dėl savo sugebėjimo išlaikyti ir atsparumo laikui, ji tapo siuvėjų mėgstamiausiu, palyginti su tradiciniais audiniais, pavyzdžiui, medvilne. Be to, virinant vilną ir sukuriant veltinį, gaunamas tvirtas, lengvas audinys, puikiai izoliuojantis šilumą.

Avalynė Tau internetinėje parduotuvėje galite rasti platų pasirinkimą kambarinių šlepečių, taip pat ir vilnonių avalynės gaminių. Čia rasite natūralios vilnos šlepečių moterims, vyrams ir paaugliams, su slydimui atsapriu padu ir formuotu padu. Įvairūs modeliai, stiliai ir dizainai pagal kiekvieno skonį.

 

Author: Herkus